DE GEBERIT AQUACLEAN DOUCHEWC’S IN EEN OOGOPSLAGMERA. SELA. TUMA.

Geberit AquaClean modellen

Net zo gevarieerd als hun namen – Mera, Sela en Tuma – zijn de douchewc’s van Geberit. Van voordelige instapmodellen over het designicoon tot het hoogwaardige model: er is voor elk wat wils.

AQUACLEAN MERA BUITENGEWOON BRILJANT

De Geberit AquaClean Mera Comfort met zijn zwevende design is de meest verkochte douchewc in Europa en legt de lat in elk opzicht hoger. Techniek, comfort en design van deze douche-wc zijn uiterst elegant en weten ook de meest veeleisende klanten te overtuigen.

De Geberit AquaClean Mera is ook verkrijgbaar als Classic-variant.

Meer over de Geberit AquaClean Mera

AQUACLEAN SELAINTELLIGENTE ELEGANTIE

De Geberit AquaClean Sela is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. De strakke vlakken en lijnen en de vloeiende overgangen kenmerken de Sela.

Deze douchewc met het puristisch elegante design overtuigt met hoogwaardige materialen en is perfect voor wie een smaakvol ontwerp op prijs stelt.

Meer informatie over Geberit AquaClean Sela

AQUACLEAN TUMA VERRASSEND VEELZIJDIG

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. De Comfort-variant is optimaal voor iedereen die waarde hecht aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze douchewc is verkrijgbaar als compleet toiletsysteem of als wc-zitting. Met name in huurwoningen of als de badkamer niet compleet wordt gerenoveerd, kan de wc-zitting eenvoudig achteraf worden gemonteerd.

De Geberit AquaClean Tuma is ook verkrijgbaar als Classic-variant.

Meer informatie over Geberit AquaClean Tuma