Absolute frisheid op reis

Het geberit AquaClean-gevoel in hotels beleven

Geberit video-inhoud activeren

Uw huidige privacy-instellingen staan het gebruik van deze inhoud niet toe. Wilt u de cookie-categorie “Comfort/analyse” activeren? Voor meer informatie, zie de privacyverklaring.

Steeds meer hotels in Europa bieden hun gasten net dat ietsje méér. In ons geval is dit het gevoel van absolute frisheid na elk toiletbezoek, oftewel: een Geberit AquaClean douchewc. U hoeft ook op vakantie het aangename en unieke gevoel van frisheid en zuiverheid niet meer te missen.

Test@hotel Ervaar Geberit AquaClean in een ontspannen sfeer.

Geberit AquaClean Sela douchewc

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeur en wensen als het gaat om persoonlijke hygiëne. Daarom biedt Geberit u de mogelijkheid om de AquaClean douchewc zelf te ervaren tijdens een hotelovernachting.

Boek een overnachting bij één van de deelnemende hotels. Op uw kamer vind u een korte Test@hotel enquête. Wanneer u deze ingevuld bij de hotelreceptie afgeeft, ontvangt u van ons de Geberit AquaClean brochure en een cashback aanbieding die kan oplopen tot €175,-.

Voor hoteliers Gun uw gasten de luxe van reinigen met water.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en geven persoonlijk advies zodat u de perfecte douchewc voor uw gasten kunt kiezen.

Neem voor meer informatie en de diverse mogelijkheden contact op met Robin van den Brink via:

Telefoon: 06 239 08 780
E-mail: robin.vandenbrink@geberit.com