Na één keer al mijn twijfels weggespoeld.

Geberit AquaClean Dé douchewc

Het principe achter de douchewc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Contact voor al uw vragen

Kom Geberit AquaClean ervaren in ons Experience Center!

Persoonlijk adviesgesprek

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom nodigen we u van harte uit om Geberit AquaClean te ervaren in een ontspannen sfeer en zonder enige verplichting.

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat het AquaClean Team altijd voor u klaar om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden. Voor aankopen kunt u terecht bij een Geberit AquaClean verkooppunt.

Vind een AquaClean verkooppunt bij u in de buurt.

Maak een afspraak

In verband met de Corona crisis, hanteren we binnen Geberit strikte richtlijnen voor de omgang met elkaar. Dit doen we om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Daarom vragen we u om voor uw bezoek aan ons Experience Center in Nieuwegein een afspraak te maken via aquaclean.nl@geberit.com of telefonisch via 030-605 77 55. U ontvangt een bevestiging van de datum en tijd waarop we u kunnen verwelkomen. Op deze manier zijn we in staat bezoeken te spreiden en kunnen we voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Sinds 1 oktober is het bij Geberit verplicht om in het Experience Center een mondkapje te dragen. Komt u langs zonder afspraak en/of mondkapje, dan kunnen wij uw bezoek helaas niet honoreren.

We hopen op uw begrip hiervoor.

Bezoekadres

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein

Ons Experience Center is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 16:30.