Na één keer al mijn twijfels weggespoeld.

Geberit AquaClean Dé douchewc

Het principe achter de douchewc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Contact voor al uw vragen

Kom Geberit AquaClean ervaren in ons Experience Center!

Persoonlijk adviesgesprek

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom nodigen we u van harte uit om Geberit AquaClean te ervaren in een ontspannen sfeer en zonder enige verplichting.

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat het AquaClean Team altijd voor u klaar om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden. Voor aankopen kunt u terecht bij een Geberit AquaClean verkooppunt.

Vind een AquaClean verkooppunt bij u in de buurt.

Maak een afspraak

In verband met de maatregelen van 14 december 2020 betreffende de Corona crisis is het momenteel niet mogelijk om ons Experience Center te bezoeken. U kunt wel uw gegevens achterlaten door te bellen naar 030 605 77 55 of een e-mail te sturen naar aquaclean.nl@geberit.com. Wij nemen dan contact met u op zodra wij u weer mogen ontvangen om een nieuwe afspraak met u te plannen.

We hopen op uw begrip en wensen u veel gezondheid toe.

Bezoekadres

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein