Geberit AquaClean Experience Center Alleen op afspraak te bezoeken

Het principe achter de douchewc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Contact voor al uw vragen

Kom Geberit AquaClean ervaren in ons Experience Center!

Persoonlijk adviesgesprek

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom nodigen we u van harte uit om Geberit AquaClean te ervaren in een ontspannen sfeer en zonder enige verplichting.

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat het AquaClean Team altijd voor u klaar om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden. Voor aankopen kunt u terecht bij een Geberit AquaClean verkooppunt.

Vind een AquaClean verkooppunt bij u in de buurt.

Maak een afspraak

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons Geberit AquaClean Experience Center.

Het Geberit AquaClean Experience Center is uitsluitend op afspraak geopend voor bezoek van maandag t/m vrijdag (op zaterdagen, zon- en feestdagen zijn wij gesloten).
Wij werken uitsluitend op afspraak, wilt u het Experience Center bezoeken, neem dan contact op via 030-605 77 55 om een afspraak te maken.

Komt u langs zonder afspraak, dan kunnen wij uw bezoek helaas niet honoreren.

Bezoekadres

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein