De douchewc een verrassende meerwaarde voor uw gasten

Testimonials hotel Bloemenbeek

Bied uw klanten de meest optimale beleving, zowel qua klantvriendelijkheid, sfeer en comfort, alsook een verhoogd wellness-aanbod in de suite zelf middels een douchewc. Deze luxe vorm van lichaamsverzorging geeft uw gasten de gehele dag een ultiem fris gevoel.

De ervaring van een hotelier
Hoteliers Edwin van der Meijde van hotel Pincoffs en Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek zijn u voorgegaan. Zij bieden gasten tegenwoordig het comfort van een douchewc aan.

“De douchewc zorgt altijd voor een wow-factor bij onze gast. Ze hebben dit comfort thuis niet, waardoor wij echt een nieuwe ervaring kunnen bieden,” vertelt eigenaar Edwin van der Meijde.

Als u - als hotelier - verwacht dat deze sanitaire upgrade een grote ingreep is, dan kunnen beide hoteliers u geruststellen. In onderstaande korte video’s vertellen zij meer over hun installatie-ervaring en over hoe hun gasten het comfort van een douchewc ervaren.

Interesse of meer informatie?

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en geven persoonlijk advies zodat u de perfecte douchewc voor uw gasten kunt kiezen. Neem voor meer informatie en de diverse mogelijkheden contact op met Robin van den Brink via:

Telefoon: 06 239 08 780
E-mail: robin.vandenbrink@geberit.com

Testimonials