Ervaar de douchewc bij u thuis of op kantoor!

Unieke aanbieding voor architecten

Als architect wilt u natuurlijk altijd voorop blijven lopen en alles weten over de nieuwste, meest moderne vorm van wellness. Samen met ontwerper Christoph Behling heeft Geberit de AquaClean douchewc gecreëerd dat niet alleen een technisch hoogstandje is, maar ook een lust voor het oog. Deze hoogwaardige douchewc's reinigen u met één druk op de knop met een zachte douchestraal. Zo geniet u de hele dag van een schoon en fris gevoel.

Wilt u zelf in uw eigen huis of op kantoor ervaren wat u uw klanten of gasten met dit unieke product kunt bieden? Dan hebben wij een unieke aanbieding voor u!

Ervaar nu gratis

Als architect kunt u de AquaClean douchewc 3 maanden gratis bij u thuis of op kantoor ervaren. Bent u vervolgens overtuigd en wilt u nooit meer zonder, dan hebben wij voor u een exclusief overname-aanbod! Toch niet tevreden, dan retourneert u het closet gewoon weer. Proberen is niet alleen kosteloos, maar ook risicoloos! U kunt kiezen uit de volgende twee modellen: AquaClean Mera Comfort of AquaClean Sela

Wij verzorgen de installatie
Een closet vervangen. Dat klinkt als een hoop gedoe. Niets is minder waar. Wij verzorgen kosteloos de installatie. Dit kan binnen 4 uur. U hebt nergens omkijken naar.

Interesse of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Bedrijf*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Meer weten?

Accountmanager Robin van den Brink vertelt u graag meer over de Geberit AquaClean douchewc’s. Hij kan ook al uw vragen beantwoorden over deze unieke actie. Neem contact op via e-mail: robin.vandenbrink@geberit.com of bel naar 06-239 08 780