Marit Bouwmeester & Geberit AquaClean

Even voorstellen...

Marit Bouwmeester is een Nederlands zeilster in de Laser radiaal-klasse. Ze nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen en won toen een zilveren medaille en een gouden medaille. Ze heeft zich nu opnieuw gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo.

Marit is ambassadeur voor Geberit AquaClean en weet als geen ander dat water een heel belangrijke rol speelt in ons leven.

In gesprek met Marit

Marit Bouwmeester

Water is een duidelijke gedeelde passie van Marit en Geberit, en dat is niet de enige overeenkomst! Marit is dan ook met trots Geberit AquaClean’s Local Hero.

“Fysiek moet ik in topconditie zijn en daarom is een goede lichaamsverzorging voor mij zo belangrijk. Een douchewc, die je elke dag heel comfortabel en hygiënisch reinigt met warm water, geeft je lichaam gewoon de perfecte zorg” - Marit Bouwmeester

Lees hier het volledige interview met Marit  (, 169 KB )

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.