Geberit AquaCleanRoadshow

Dé douchewc, zo werkt het

Het principe achter de douchewc’s van Geberit is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Geberit AquaClean komt naar u toe!

Als het gaat om persoonlijke hygiëne, heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom willen we u de gelegenheid geven om de Geberit AquaClean douchewc in een ontspannen sfeer, als u dat wilt, en zonder enige verplichting te ervaren. De komende maand staan we met drie verschillende luxe toiletvoorzieningen op de leukste evenementen van het land. Wilt u de douchewc zelf ervaren? Kijk dan hieronder waar we staan en kom langs!

Geberit AquaClean Trailer

In deze trailer treft u twee ruime toiletruimtes die voorzien zijn van een Geberit AquaClean douchewc. U heeft de mogelijkheid om de Geberit AquaClean Mera Comfort of de Geberit AquaClean Tuma Comfort te proberen.

De Trailer staat op de volgende evenementen:

Geberit AquaClean Truck

De vernieuwde Geberit AquaClean Truck heeft nu nog meer toiletruimtes om de Geberit AquaClean Mera Comfort in alle rust te ervaren.

De Truck staat op de volgende evenementen:

Geberit AquaClean Oase

De Geberit AquaClean Oase is onze nieuwste toiletvoorziening. Deze luxe ruimte is voorzien van zeven Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc's. Genoeg plek om het reinigen met water zelf te ervaren.

De Oase staat op het volgende evenement: