Even voorstellen...

‘’Mijn naam is Will en ik werk als Fashion Manager bij een internationaal kledingmerk. Voor mijn functie is het belangrijk om er goed uit te zien en om op te hoogte te zijn van de laatste trends. Dit vind ik voor de inrichting van mijn huis ook belangrijk. Ik wil graag spullen in huis hebben die er mooi uitzien, maar mijn leven ook comfortabeler maken. Mijn AquaClean douchewc is hier een perfect voorbeeld van!’’

- Will

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

In gesprek met Will

Will op een Geberit AquaClean Mera douchewc

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Geberit AquaClean douchewc?
Ik heb een tijdje terug een nieuw huis gekocht. Om inspiratie op te doen en om te zien wat de laatste woontrends zijn, heb ik verschillende beurzen bezocht. Op één van die beurzen stond Geberit met hun douchewc. Het design was het eerste wat mij aansprak. Die metalen rand vind ik echt heel mooi. De medewerkster legde mij uit wat de voordelen zijn van reinigen met water en welke comfortfuncties er zijn. Een wc die niet alleen verschillende functies heeft om mijn comfort te verhogen en die ervoor zorgt dat ik me echt schoon voel, maar er ook nog eens super mooi uitziet …dat wilde ik hebben

Hoe bevalt de douchewc nu je hem thuis hebt?
Super! Ik heb de AquaClean Mera met een chromen rand. Deze past namelijk qua design perfect bij de kranen, douchekop en spoelknopen van de wc.

Wat vind je van de verschillende comfortfuncties?
Ik geniet volop van de comfortfuncties! Als ik mijn badkamer inloop gaat de wc-deksel automatisch open en wordt de zitting warm, echt geweldig! De badkamer ruikt altijd fris dankzij de geurzuivering. En de straal voelt ook erg prettig aan. Ik was bang voor een koude straal, maar hij is gelukkig lekker warm en voelt zacht aan. Ik heb de douchewc nu een paar weken, maar ik wil nu al niet meer zonder.

Heb je de AquaClean App al gebruikt?
Natuurlijk! De App is gemakkelijk in gebruik en ideaal om mijn favoriete instellingen mee op te slaan. Ook kan ik met de app de kleur van het oriëntatielicht aanpassen. Mijn comfort heb ik dus helemaal zelf in de hand.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie