I feel Aqua. I Feel Clean.

Geniet de hele dag van een fris gevoel

Water is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse verzorging. Het is schoon, verfrist en geeft een gevoel van welzijn. Want wanneer u de hele dag een fris en schoon gevoel heeft, voelt u zich zelfverzekerder.

Dit is hoe Geberit AquaClean werkt

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

De AquaClean douchewc en de verschillende comfortfuncties zijn eenvoudig te gebruiken. Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. De intensiteit van de douchestraal kunt u zelf instellen.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

Kies het model dat bij u past

Naast de aangename douchefunctie bieden de meeste Geberit AquaClean modellen talrijke extra comfortfuncties. Afhankelijk van het model kunt u genieten van verfrissende en extra functies als de WhirlSpray douchetechnologie, de zachte ladydouche, oriëntatielicht, geurzuivering, warmeluchtföhn, praktische afstandsbediening en veel meer! Zo is er altijd een douchewc die bij u past.

Ervaar het zelf

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie