Even voorstellen...

''Ik ben John en werk als freelancer in Londen. Voor mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen. Tijdens een gesprek met een (mogelijke) klant is de eerste indruk cruciaal! Een zelfverzekerde uitstraling is daarom erg belangrijk. Ik voel me het meest zelfverzekerd wanneer me schoon en fris voel. Dagelijkse hygiëne speelt hierbij een grote rol. Daarom heb ik gekozen voor een AquaClean douchewc.''

- John

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

In gesprek met John

John op een Geberit AquaClean Mera douchewc

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Geberit AquaClean douchewc?
Voor mijn werk moet ik veel reizen. Voor één van die reizen moest ik naar Japan. In het hotel hadden ze een douchewc. Uit nieuwsgierigheid heb ik hem uitgeprobeerd en was meteen onder de indruk. Thuis merkte ik dat ik de douchewc miste. Ik voelde me echt een stuk minder fris. Toen ben ik gaan zoeken of ze hier ook douchewc's verkochten. In de showroom werd ik gewezen op de AquaClean douchewc's.

Hoe bevalt de douchewc nu je hem thuis hebt?
Heel goed! Het reinigen met water is zo veel schoner en fijner dan met wc-papier. Ik voel me echt frisser als ik naar de wc ben geweest.

Wat vind je van de verschillende comfortfuncties?
Thuis heb ik de AquaClean Mera. Deze douchewc heeft veel extra functies. Zelf ben ik erg blij met oriëntatielicht onder de wc. Deze gaat aan wanneer ik de badkamer inloop. Zo kan ik 's nachts eenvoudig de wc vinden zonder dat ik het felle licht hoef aan te doen. De föhn is ook echt een toevoeging! Hierdoor gebruik ik eigenlijk geen wc-papier meer. Mijn vrouw is erg blij met de geurzuivering. Zo ruikt de badkamer altijd fris.

Heb je de AquaClean App al gebruikt?
Zeker! De App is erg handig voor wanneer ik op reis ben. Ik zoek bewust naar een hotel waar ze een douchewc hebben, het liefst een AquaClean. Dan koppel ik heel eenvoudig de App aan de wc. De douchewc neemt dan automatisch mijn favoriete instellingen over.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie