Even voorstellen...

‘’Mijn naam is Jenny, moeder van twee prachtige kinderen en al jaren gelukkig getrouwd met Rob. Onlangs hebben Rob en ik een huis kocht. De badkamer was zeker 10 jaar oud en toe aan vervanging. We wilden een badkamer die zeker een aantal jaar mee kan. Het was dus belangrijk om mooie en goede producten te kiezen. Rob wilde heel graag een douchewc, maar ik had mijn twijfels. Gelukkig konden we de Geberit AquaClean douchewc zelf testen. Door het zelf te ervaren, zijn al mijn twijfels verdwenen.’’

- Jenny

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

In gesprek met Jenny

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Geberit AquaClean douchewc?
Vorig jaar hebben mijn man en ik op een beurs de Geberit stand bezocht om inspiratie op te doen voor onze nieuwe badkamer. Hier hingen een aantal douchewc's. Rob kende dit doordat hij veel reist in Azië en wilde er meteen één aanschaffen. Dit was de eerste keer dat ik een douchewc zag en twijfelde heel erg. Ze zijn duurder dan een gewone wc, zo'n waterstraal lijkt heel onprettig en wordt je wel echt schoon? Op het Geberit kantoor in Nieuwegein hebben we de verschillende modellen getest en vergeleken. Mijn twijfels over het echt schoon worden waren direct verdwenen! Geberit maakt gebruik van een WhirlSpray douchestraal waardoor de waterstaal heel zacht aanvoelt, maar wel goed reinigt. Ik begreep meteen waarom Rob zo enthousiast was. Nu ik het zelf ervaren had, wilde ik ook een Geberit douchewc hebben.

Hoe bevalt de douchewc nu je hem thuis hebt?
De AquaClean Mera is twee maanden geleden geplaatst en het bevalt erg goed. We hebben hem boven in de badkamer geplaatst en ik moet eerlijk zeggen dat ik graag een trap omhoog loop om gebruik te kunnen maken van de douchewc. Beneden hebben we een gewone wc hangen. Maar het reinigen met water voelt zo veel fijner, frisser en schoner dan wanneer een wc-papiertje gebruikt wordt.

Wat vind je van de verschillende comfortfuncties?
Heel handig! We zijn met vier personen thuis. Via de afstandsbediening hebben we allemaal onze standaard instellingen. Ideaal, want de douchearm hoeft voor de kinderen niet zo ver naar voren. Ook is de geurzuivering erg fijn, hierdoor ruikt het altijd fris. De kinderen vinden het geweldig dat de wc-deksel automatisch open en dicht gaat. Ik ben allang blij dat ik de deksel ook kan verwijderen. Hierdoor kan ik alle hoeken goed bereiken en schoonmaken.

Heb je de AquaClean App al gebruikt?
Ik nog niet, maar Rob wel. Hij heeft het gebruikt om een paar comfortfuncties in te stellen. Onze persoonlijke instellingen staan ook in de app. Wanneer we een andere AquaClean douchewc tegenkomen, kunnen we onze eigen instellingen gebruiken.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie