Even voorstellen...

‘’Hallo, Ik ben Hillary en ben advocaat bij een internationaal advocatenbureau in Hamburg. Voor mijn werk reis ik de hele wereld over en is het erg belangrijk dat ik er altijd netjes en fris uitzie. Daarom besteed ik veel aandacht aan mijn uiterlijk en kleding. Als ik mezelf goed verzorg, dan voel ik me zelfverzekerd. De Geberit AquaClean douchewc versterkt dit gevoel. Zo ben ik altijd fris en verzorgd.’’

- Hillary

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

In gesprek met Hillary

Hillary op een Geberit AquaClean Mera

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Geberit AquaClean douchewc?
Een goede vriendin heeft thuis een douchewc hangen. Zij was hier zo enthousiast over dat ik gekeken heb naar de mogelijk. Na wat vergelijkingen op internet en advies in de showroom heb ik voor een AquaClean Mera douchewc van Geberit gekozen. Het design en de WhirlSpray douchestraal waren voor mij doorslaggevend.

Hoe bevalt de douchewc nu je hem thuis hebt?
Voor mijn werk reis ik veel en ben daardoor niet vaak thuis. Helaas hebben ze niet in alle hotels een douchewc. Nu ik hem thuis heb hangen wil ik eigenlijk niet anders meer. Ik voel me zo veel schoner en frisser wanneer ik me met water reinig. Met een wc-papiertje word ik voor mijn gevoel gewoon niet schoon.

Wat vind je van de verschillende comfortfuncties?
Geweldig! De douchestraal vind ik heel prettig en warm aanvoelen. De verkoper gaf aan dat dit een unieke WhirlSpray straal is. Hier wordt lucht vermengt met water, waardoor de straal zacht aanvoelt, maar wel optimaal reinigt. De föhn heeft echt een toegevoegde waarde. Papier is niet meer nodig. Dankzij de TurboFlush word ik ’s nachts niet meer wakker als mijn man naar de wc gaat. Hij spoelt namelijk een stuk zachter door. En de geurzuivering…ik kan niet meer zonder! Ik wil altijd dat ik m fris voel en fris ruik, nu laat ik de wc ook met een frisse geur achter.

Heb je de AquaClean App al gebruikt?
Één keer. Ik was in een hotel in Amsterdam en daar hadden ze een douchewc van Geberit hangen. Het fijne is dat ik de instelling van thuis kon gebruiken. Erg handig!

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie