Even voorstellen...

‘’Hi, mijn naam is Bob en ben al 15 jaar trotse eigenaar van mijn eigen installatiebedrijf. In al die jaren heb ik al heel wat gezien en geïnstalleerd. Nu krijg ik steeds meer de vraag of ik een douchewc wil installeren. Dat wil ik wel, maar alleen als het een Geberit AquaClean douchewc is. Dan weet ik zeker dat de kwaliteit goed is en dat ik het snel en eenvoudig kan installeren.’’

- Bob

Persoonlijke hygiëne

Vandaag de dag is persoonlijke hygiëne zeer belangrijk. Iedere dag douchen is heel gewoon geworden, net als het aantrekken van schone kleren. We willen ons schoon en fris voelen. Het liefst de hele dag. Water geeft ons dat frisse gevoel.

Als we iets schoonmaken, dan doen we dat altijd met water. De vaat, de auto, onze kleren, onze handen, ons haar, etc. Alleen ons onderlichaam maken we 'schoon' met een papiertje en zonder water. Zijn we dan echt schoon? Voelen we ons dan fris? De Geberit AquaClean douchewc reinigt het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, maar je voelt je ook een stuk frisser. Alsof je net gedoucht hebt.

Ervaar een AquaClean douchewc bij onze partners
Bekijk op welke evenementen u ons kunt vinden

Eenvoudige installatie

De Geberit AquaClean douchewc's zijn snel, eenvoudig en door één persoon in bijna elke sanitaire ruimte te installeren. Het enige wat extra nodig is , is een elektriciteitsaansluiting.

In nieuwbouw of bij renovatie bieden de Geberit installatie-elementen voor wc met inbouwreservoir een veilige oplossing. De aansluitingen voor water en elektriciteit zijn al vooraf gepland en maken de montage heel gemakkelijk.

In gesprek met Bob

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Geberit AquaClean douchewc?
Een klant van mij heeft tijdens zijn reis in Japan voor het eerst een douchewc gezien. Na wat zoeken wilde hij graag een Geberit AquaClean Mera laten installeren en vroeg of ik dat kon doen. Op dat moment wist ik nog niet wat een douchewc was, dus heb zelf veel onderzoek gedaan en contact gehad met Geberit over de installatie. Zij bieden via hun ProApp handige installatie video’s. Installatie was daardoor makkelijker dan ik dacht. Nu installeer ik ze in een handomdraai!

Hoe adviseer je je klanten?
Ik adviseer klanten om altijd zelf eerst verschillende douchewc’s te proberen. Er zijn verschillende modellen en de voorkeur voor een douchestraal en andere functies zijn erg persoonlijk. In het Geberit Experience Center kunnen mijn klanten alle AquaClean modellen zien, vergelijken en zelf ervaren. Zo kunnen ze beter een keuze maken. Ik regel daarna de rest. Mochten mensen nu nog geen behoefte hebben aan een douchewc, dan adviseer ik wel altijd alvast stroom aan te leggen. Mochten ze dan toch een douchewc willen, of een ander product waar stroom voor nodig is, dan hoeft niet alles opengebroken te worden.

Waarom heeft Geberit AquaClean jouw voorkeur?
Geberit heeft al meer dan 40 jaar ervaring met douchewc. En dat merk je. De wc’s zien eruit als een normale wc, de techniek werkt zeer goed en ook over het installatiegemak is nagedacht. Ook merk ik dat mensen met een AquaClean douchewc weinig problemen hebben na installatie. Mochten er toch problemen zijn, dan biedt Geberit zeer goede en snelle service.

Heb je zelf ook een douchewc?
Jazeker! Na het installeren van de eerste douchewc werd ik nieuwsgierig en heb ik het zelf even getest. Een week later hing hij bij mij in de badkamer! Nu zou ik niet anders meer willen en raad het al mijn klanten aan.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Geberit AquaClean douchewc of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het AquaClean team via aquaclean.nl@geberit.com of vul het contactformulier in.

De ene straal is de andere niet

Dankzij de WhirlSpray douchetechnologie is de douchestraal van Geberit AquaClean vederzacht.

Ontdek de WhirlSpray douchetechnologie