Dé douchewc

Geberit AquaClean
Kennismakingsaanbieding

Kennismakingsaanbieding

Dat was een verfrissend etentje!

Onlangs heeft u tijdens uw toiletbezoek in een sfeervol restaurant gebruik gemaakt van de Geberit AquaClean douchewc. Waarschijnlijk heeft u de douchefunctie gebruikt en heeft u het frisse gevoel van reinigen met water zelf ervaren. Nu uw nieuwsgierigheid naar de douchewc gewekt is, kunnen we u vertellen dat u ook thuis kunt genieten van deze zachte, natuurlijke reiniging met water. En omdat u bij één van de door ons geselecteerde restaurants kennis heeft gemaakt met de Geberit AquaClean douchewc, ontvangt u nu tot wel €200,- als u er eentje aanschaft voor bij u thuis. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen.

Geberit AquaClean.Dé douchewc.

Water is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of u nu uw handen wast, een douche neemt of van een bad geniet, water geeft een ongeëvenaard schoon en fris gevoel. De Geberit AquaClean douchewc geeft u dat gevoel met één druk op de knop.

Wanneer u de douchefunctie gebruikt komt er een verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. De intensiteit van de waterstraal past u eenvoudig aan naar uw persoonlijke voorkeur.

U heeft tijdens uw toiletbezoek de Geberit AquaClean douchewc ervaren. Deze douchewc biedt diverse comfortfuncties. Ook de andere AquaClean douchewc's van Geberit zijn voorzien van een aantal comfortfuncties zoals geurzuivering, verwarmde wc-zitting en een warmeluchtföhn. Bekijk de verschillende designs en kies de douchewc die bij u past.

Cashback actie

Omdat u bij één van de deelnemende restaurants bent geweest, kunt u exclusief gebruik maken van deze cashback actie. Wanneer u een Geberit AquaClean douchewc heeft aangeschaft bij een AquaClean partner, dealer of montagespecialist, hoeft u alleen het formulier hieronder in te vullen en uw aankoopfactuur te uploaden om in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke actie.

Afhankelijk van het door u aangeschafte model ontvangt u het volgende bedrag retour:

  • Geberit AquaClean Mera Comfort: €200,-
  • Geberit AquaClean Mera Classic: €200,-
  • Geberit AquaClean Sela: €150,-
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort complete toiletsysteem: €150,-
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort toiletzitting: €100,-
  • Geberit AquaClean Tuma Classic complete toiletsysteem: €125,-
  • Geberit AquaClean Tuma Classic toiletzitting: €75,-

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Ik heb de douchewc ervaren bij*

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat + huisnummer

Postcode

Plaats

E-mail*

Tel.

Ik heb het volgende Geberit AquaClean model aangeschaft:*

Upload uw factuur

Uw IBAN nummer gebruiken wij alleen om het bedrag op uw rekening te storten

Mijn IBAN nummer is*

Uw gegevens worden verzameld voor servicedoeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.