Dé douchewc

Geberit AquaClean
Kennismakingsaanbieding

Kennismakingsaanbieding

Dat was een verfrissend etentje!

Onlangs heeft u tijdens uw toiletbezoek in een luxe restaurant op de Geberit AquaClean Mera douchewc gezeten. Waarschijnlijk heeft u de douchefunctie gebruikt en heeft u het frisse gevoel van reinigen met water zelf ervaren. Nu uw nieuwsgierigheid naar de douchewc gewekt is, kunnen we u vertellen dat u ook thuis kunt genieten van deze zachte, natuurlijke reiniging met water. En omdat u bij één van de door ons geselecteerde restaurants bent geweest, ontvangt u nu tot wel €200,- retour op uw AquaClean douchewc aankoop! Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen.

Geberit AquaClean.Dé douchewc.

Water is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of u nu uw handen wast, een douche neemt of van een bad geniet, water geeft een ongeëvenaard schoon en fris gevoel. De Geberit AquaClean douchewc geeft u dat gevoel met één druk op de knop.

Wanneer u de douchefunctie gebruikt komt er een verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. De intensiteit van de waterstraal past u eenvoudig aan naar uw persoonlijke voorkeur.

U heeft tijdens uw toiletbezoek de Geberit AquaClean Mera ervaren. Deze douchewc biedt diverse comfortfuncties als geurzuivering, verwarmde wc-zitting en een warmeluchtföhn. Ook de andere AquaClean douchewc's van Geberit zijn voorzien comfortfuncties. Bekijk de verschillende designs en kies de douchewc die bij u past.

Cashback actie

Omdat u bij één van de deelnemende restaurants bent geweest, kunt u exclusief gebruik maken van deze cashback actie. Wanneer u een Geberit AquaClean douchewc heeft aangeschaft bij een AquaClean partner, dealer of montagespecialist, hoeft u alleen het formulier hieronder in te vullen en uw aankoopfactuur te uploaden.

Afhankelijk van het door u aangeschafte model ontvangt u het volgende bedrag retour:

  • Geberit AquaClean Mera Comfort: €200,-
  • Geberit AquaClean Mera Classic: €200,-
  • Geberit AquaClean Sela: €150,-
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort complete toiletsysteem: €150,-
  • Geberit AquaClean Tuma Comfort toiletzitting: €100,-
  • Geberit AquaClean Tuma Classic complete toiletsysteem: €125,-
  • Geberit AquaClean Tuma Classic toiletzitting: €75,-

Ik heb de douchewc ervaren bij*

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat + huisnummer

Postcode

Plaats

E-mail*

Tel.

Ik heb het volgende Geberit AquaClean model aangeschaft:*

Upload uw factuur

Uw IBAN nummer gebruiken wij alleen om het bedrag op uw rekeing te storten

Mijn IBAN nummer is*

Uw gegevens worden verzameld voor servicedoeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.