In een handomdraai

Wel genieten van de frisse reiniging met water, maar geen zin in een ingewikkelde verbouwing? Dan hebben we goed nieuws voor u!

De Geberit AquaClean douchewc's zijn namelijk in een handomdraai geïnstalleerd. Het gaat helemaal snel als u al een Geberit inbouwreservoir heeft. Deze is in de meeste gevallen al voorzien van de benodigde aansluitingen. U hoeft alleen maar uw huidige toilet te vervangen voor een Geberit AquaClean douchewc.

Persoonlijk advies

Wilt u weten of uw huidige situatie geschikt is voor een Geberit AquaClean douchewc, bezoek dan een AquaClean verkooppunt voor een persoonlijk advies.

Eenvoudige installatie

De Geberit AquaClean douchewc kan zo goed als in elke toiletruimte geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een extra water- en stroomaansluiting. Heeft u een Geberit inbouwreservoir, een meterkast naast de toiletruimte of een kruipruimte onder het toilet? Dan is het heel eenvoudig om uw huidige wc te vervangen door een Geberit AquaClean douchewc en is een verbouwing niet nodig om te kunnen genieten van reiniging met water. Bekijk hieronder een paar voor- en nafoto's van toiletruimtes waar het standaard closet vervangen is door een Geberit AquaClean douchewc.

Altijd een elegante oplossing

Heeft u bovenstaande vragen niet allemaal met 'ja' kunnen beantwoorden? Geen probleem! Geberit biedt eenvoudige, maar bijzonder elegante oplossingen zodat u toch een douchewc kunt plaatsen en direct kunt gaan genieten van reiniging met water op het toilet.

Geberit AquaClean Monolithhet stijlvolle alternatief

Soms is een reservoir achter de wand niet mogelijk. In deze gevallen biedt de Geberit Monolith sanitairmodule voor wc’s een aantrekkelijk en slim alternatief. Het uiterlijk van deze sanitairmodule, die talrijke prijzen voor zijn design heeft gewonnen, is gemaakt van wit, zwart, zand of umbra gekleurd veiligheidsglas. Daarachter is alle techniek netjes weggewerkt. De modules zijn ontworpen om snel te plaatsen, zonder hak- of breekwerk.

Klik hier voor meer informatie

Geberit Designplaatmaakt aansluitingen onzichtbaar

Voor wie snel en flexibel wil genieten van de voordelen van een douchewc vormt de Geberit design voorzetplaat de ideale oplossing om achteraf te installeren bij Geberit AquaClean producten. Hij dekt de benodigde aansluitleidingen elegant af en zorgt in een oogwenk voor een perfecte totaalindruk in uw badkamer – zonder dat u in tegels of wanden hoeft te boren. De bedieningsplaat is al geïntegreerd. Passend bij de actuele interieurtrends is de voorzetplaat verkrijgbaar in watervast, alpien wit laminaat en in zwart of wit glas.