Bent u fan van uw douchewc?

Uw aanbeveling is geld waard!

Geberit AquaClean heeft momenteel een actie lopen om alle AquaClean gebruikers te vragen hun enthousiaste ervaringen te delen met anderen. Wie wil er nu niet een hele dag een schoon en fris gevoel? Vertel anderen over uw ervaring met het frisse gevoel van Geberit AquaClean en wij zullen u daarvoor belonen.

Deel uw Geberit AquaClean ervaring met uw familie, vrienden of kennissen en ontvang van ons een beloning! Voor elke succesvolle aanbeveling ontvangt u van ons een bonus, die kan op lopen tot wel € 125,-!

Zo eenvoudig werkt het:

Adviseer Geberit AquaClean aan uw familie, vrienden of kennissen, die nog geen douchewc hebben. Meld u, met toestemming van de belanghebbende, via de aanbevelingskaart aan of online via het onderstaande formulier.

Geberit zal de belangstellende uitgebreide Geberit AquaClean productdocumentatie toesturen. Wordt er tot aanschaf van een Geberit AquaClean model overgegaan, dan bent u degene die van ons een beloning ontvangt. De aanbevelingsdatum moet voor de aankoopdatum liggen.

Persoonlijke gegevens van mijn aanbeveling

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-Mail*

Tel.

Uw gegevens

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-Mail*

Tel.

Ik heb de kennismakingsaanbieding gezien bij

Uw bankgegevens voor de overdracht van de premie

IBAN

Naam van de bank

Upload uw factuur (max. bestandsgrootte: 5 MB).

Uw gegevens worden verzameld voor servicedoeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.

Hierbij stem ik ermee in dat Geberit mij op de hoogte houdt van nieuwe producten, speciale acties en handige tips met betrekking tot badkamerproducten via de door mij verstrekte contactgegevens:

Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken per e-mail aan badkamer.nl@geberit.com. Uw persoonsgegevens worden verzameld, opgeslagen en gebruikt met het oog op direct marketing en doorgestuurd naar bedrijven binnen de Geberit Groep en naar externe dienstverleners (bijv. Postdienst en IT-dienstverlener). Ons privacybeleid is van toepassing.