Uw aanbeveling is geld waard!

Geberit AquaClean heeft momenteel een actie lopen om alle AquaClean gebruikers te vragen hun enthousiaste ervaringen te delen met anderen. Wie wil er nu niet een hele dag een schoon en fris gevoel? Vertel anderen over uw ervaring met het frisse gevoel van Geberit AquaClean en wij zullen u daarvoor belonen.

Deel uw Geberit AquaClean ervaring met uw familie, vrienden of kennissen en ontvang van ons een beloning! Voor elke succesvolle aanbeveling ontvangt u van ons een bonus, die kan op lopen tot wel € 125,-!

Zo eenvoudig werkt het:

Adviseer Geberit AquaClean aan uw familie, vrienden of kennissen, die nog geen douchewc hebben. Meld u, met toestemming van de belanghebbende, via de aanbevelingskaart aan of online via het onderstaande formulier.

Geberit zal de belangstellende uitgebreide Geberit AquaClean productdocumentatie toesturen. Wordt er tot aanschaf van een Geberit AquaClean model overgegaan, dan bent u degene die van ons een beloning ontvangt. De aanbevelingsdatum moet voor de aankoopdatum liggen.

Persoonlijke gegevens van mijn aanbeveling

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-Mail*

Tel.

Uw gegevens

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-Mail*

Tel.

Uw bankgegevens voor de overdracht van de premie

IBAN

Naam van de bank

Ik ga ermee akkoord dat Geberit B.V. mijn eerder verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit B.V. met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens.