GRATIS TOILETVOORZIENINGEN OP UW EVENEMENT!

Toiletvoorzieningen op evenementen: altijd een lastig punt. Deze zijn zelden een oase van rust en hygiëne. Dat kan nu anders. Geberit introduceert 3 mobiele units, uitgerust met de meest luxueuze en high-tech douchewc’s. Exclusief voor organisatoren van evenementen. U regelt een plekje, stroom en water en wij brengen u de mooist denkbare en futuristische toiletwagen. Bovendien regelen wij het personeel dat tekst en uitleg geeft en de boel schoon houdt.

Gelijk reserveren? Stuur een e-mail naar marketing.nl@geberit.com

Geberit heeft een revolutionaire wc ontwikkeld waarbij het onderlijf wordt gereinigd met warm water. De douchewc is voorzien van warmeluchtföhn, een ladydouche, verwarmde wc-zitting en vele extra comfortfuncties. We zijn trots op de solide kwaliteit en het prachtige design. Omdat men technische innovaties in het kleinste kamertje toch moeilijk bespreekbaar vindt, kunnen gasten dit fantastische concept zelf ervaren in deze toiletwagens met werkend sanitair. Wij weten zeker dat mensen enthousiast raken, nadat zij dit persoonlijk beleefd hebben.

3 VERSCHILLENDE TOILETVOORZIENINGEN

Wilt u graag een Geberit toiletwagen op uw evenement ? Verwelkomt u een doelgroep die ook voor ons interessant zou kunnen zijn? Stuur dan een email naar: marketing.nl@geberit.com. We kijken graag met u welke toiletvoorziening het beste bij uw evenement past.

Geberit AquaClean Trailer

Onze compacte trailer beschikt over 2 toiletruimtes met Geberit AquaClean douchewc’s. Geschikt voor evenementen t/m 150 gasten. Dez trailer is volledig mobiel en snel inzetbaar. Binnen een uurtje is hij volledig aangesloten en ready to go!

Meer informatie

Geberit AquaClean Truck

Deze truck met oplegger is op zichzelf al een indrukwekkende sierlijke verschijning op uw evenement. Met 5 ingebouwde toiletruimtes met Geberit AquaClean douchewc’s is deze truck geschikt voor evenementen t/m 400 gasten.

Meer informatie

Geberit AquaClean Oase

Deze Oase doet zijn naam eer aan: U wordt ontvangen in een rustige en schone omgeving. De enorme toiletruimte biedt 7 Geberit AquaClean douchewc’s en 5 Geberit Urinoirs. Hiermee hebben wij voldoende capaciteit voor evenementen t/m 1.000 gasten.

Meer informatie

EXTRA VOORDELEN

Goed voor het milieu
Toiletpapier moet geproduceerd, gebleekt en getransporteerd worden. Bovendien moeten waterzuiveringsbedrijven het na gebruik weer uit ons drinkwater filteren. Al met al een milieubelastend artikel. Geberit heeft zich het doel gesteld om toiletpapier overbodig te maken. En als u ons op het evenement groene stroom aanbiedt, is uw evenement dus een stuk milieuvriendelijker.

Gratis promotie (indien gewenst)
Naast gratis toiletvoorziening promoten we uw evenement ook. Zo wordt het evenement vermeld op onze beurskalender en informeren wij consumenten via een persoonlijke mailing.

Wij verkopen ter plaatse niets, het gaat Geberit louter om het aanbieden van een fantastische ervaring. Geïnteresseerden krijgen een folder: that’s it! Onze doelstelling is informeren.

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met marketing.nl@geberit.com

Download de brochure  (, 4.6 MB )