Mera Comfort reinigen en verzorgen

Zo doet u dat

De onderstaande korte video's begeleiden u tijdens het onderhoud en de verzorging van uw AquaClean Mera Comfort. Het gladde oppervlak is dankzij het KeraTect® glazuur eenvoudig en efficiënt schoon te houden. Om kalkaanslag te voorkomen, heeft Geberit een ontkalkingsprogramma geïntegreerd.

Hoe reinig ik mijn douchewc?

Bekijk in de video hoe u uw douchewc snel een eenvoudig kunt reinigen.

Het speciaal voor AquaClean ontwikkelde reinigingsmiddel is zeer milieuvriendelijk en verwijdert vuil, water- en kalkaanslag op doeltreffende wijze. Het is geschikt voor de externe reiniging van alle Geberit AquaClean-modellen.

Zitting en deksel afnemen

Dankzij de QuickRelease-functie kunnen de wc-zitting en het wc-deksel in één beweging worden verwijderd. Zo kunnen zich ook aan de bevestigingspunten geen afzettingen vormen.

Schoon dankzij QuickRelease

Zo reinigt u de douche- en föhnkop

Geberit adviseert om de douche- en föhnkop regelmatig grondig te reinigen. Daartoe kunt u de koppen heel eenvoudig uit het wc-keramiek halen en apart reinigen.

Koppen reinigen

Douchekop reinigen

Om de douchekop regelmatig grondig te reinigen, kunt u de kop uit het wc-keramiek verwijderen.

Föhnkop reinigen

Om de föhnkop regelmatig grondig te reinigen, kunt u de föhnkop uit uit wc-keramiek verwijderen.

Ontkalken

Uw AquaClean geeft met een blauw-rood knipperende status-LED op het zijdelingse bedieningspaneel aan wanneer hij moet worden ontkalkt.

De Geberit Home-app voert u stap voor stap door de ontkalking. U dient enkel het Geberit ontkalkingsmiddel in de daarvoor bestemde opening te gieten en het ontkalkingsprogramma te starten.

Tijdens de ontkalking mag u de douchewc gedurende ca. 60 minuten niet gebruiken.

Filter vervangen

Geberit adviseert om het filter van uw douchewc regelmatig te vervangen. Het filter bevindt zich onderaan de wc-keramiek.

Heeft u nieuwe voorraad nodig?

Bestel verbruiksmateriaal en bijpassend toebehoren voor uw douchewc comfortabel in de webshop en laat deze direct bij u thuis leveren.

Naar de webshop