EEN DOUCHEWC VOOR ELKE BADKAMER

Er is eigenlijk geen enkele bouwsituatie waarin een Geberit AquaClean douchewc niet kan worden geïnstalleerd. Alles wat daarvoor nodig is, zijn een stroom- en een wateraansluiting.

Bezig met nieuwbouw of een ingrijpende renovatie?

Bij nieuwbouw of een ingrijpende renovatie zijn de installatie-elementen met inbouwreservoir voor Geberit wc's een veilige oplossing. De aansluitingen voor water en stroom zijn reeds gepland en maken de montage heel eenvoudig.

Bezig met een gedeeltelijke renovatie of wilt u de badkamer in uw huurwoning optimaliseren?

Dankzij de Geberit Monolith sanitairmodule kan elke wc met opbouwreservoir in een Geberit AquaClean douchewc worden veranderd. De Monolith sanitairmodule is zodanig ontworpen dat deze snel en eenvoudig kan worden gemonteerd en op de bestaande water- en afvoerleidingen kan worden aangesloten.

Als uw badkamer is uitgerust met een klassieke wand-wc, wordt de montage van een designplaat aanbevolen. Hierdoor behoren onooglijke aansluitleidingen op de tegels tot het verleden. De wateraansluiting wordt dankzij de designplaat immers zonder ingreep in het gebouw verborgen.
Als alternatief is het ook mogelijk om de aanwezige keramiek te verbeteren met de Geberit AquaClean Tuma wc-zitting. Met name in huurwoningen kan de douchewc-zitting eenvoudig op diverse, reeds aanwezige wc-keramieken worden gemonteerd, zonder dat hiervoor grote ombouwwerkzaamheden vereist zijn.