Vijf argumentenvoor een douchewc

Niets is zo efficiënt en zo zacht als de reiniging met water. Dat ligt voor de hand, vindt u niet? Juist daarom voelt men zich na elk gebruik van een douchewc zo schoon en fris. Er zijn echter nog meer argumenten voor een douchewc.

Design

Christoph Behling

Iedereen heeft het tegenwoordig over design – maar wat is eigenlijk het verschil tussen klassiek en echt perfect design? Voor Christoph Behling, gerenommeerd productdesigner uit Londen en designer van onze AquaClean douchewc’s Mera, Sela en Tuma, moet een designproduct perfect zijn. Lees of luister naar hoe Christoph Beling beschrijft wat onze douchewc’s zo bijzonder maakt: subliem design en allerhoogste kwaliteit.

Hier kunt u het interview met Christoph Behling lezen of beluisteren

Technologie

Compromisloze kwaliteit staat bij Geberit hoog in het vaandel. In de laatste 40 jaar hebben wij daarom veel knowhow en ontwikkelingswerk geïnvesteerd in onze douchewc-technologie, en onze producten voortdurend geperfectioneerd. En dat allemaal voor uw comfort en welzijn.

Hier leest u meer over onze 40-jarige ervaring met douchewc’s

Reiniging

Ontstaan er op uw koffiezetapparaat na verloop van tijd witte kalkafzettingen omdat u thuis zeer hard water heeft? En vraagt u zich nu af of dat ook invloed heeft op de werking van uw douchewc? Maakt u zich geen zorgen! U bent vast al vertrouwd met de ontkalkingsfunctie van uw koffiezetapparaat. De ontkalking van de AquaClean douchewc is net zo eenvoudig. Een door ons ontwikkeld ontkalkingsprogramma verwijdert afzettingen van alle onderdelen die in contact komen met water. Op de afstandsbediening of via de AquaClean app wordt weergegeven wanneer een ontkalking noodzakelijk is.

Eenvoudige reiniging – hier ervaart u meer

Klantenservice

Bij elk technisch toestel komt wel eens een storing voor. U wilt er bij vragen en problemen niet alleen voor staan en verwacht een betrouwbare en complete service? Daar hebben wij alle begrip voor. Daarom biedt Geberit u een betrouwbare klantenservice, die de correcte werking van uw toestellen waarborgt. Bovendien garanderen wij u de beschikbaarheid van alle reserveonderdelen gedurende een periode van tot wel tien jaar. Voor alle vragen over uw AquaClean douchewc staat de Geberit servicedienst per telefoon of per e-mail graag voor u klaar.

Meer informatie over de klantenservice

Garantie

Wilt u na de aankoop van uw douchewc het zekere voor het onzekere nemen? Ook daarvoor hebben wij de perfecte oplossing: wij bieden alle klanten een gratis garantieverlenging met één jaar aan. Het is heel eenvoudig: registreer uw nieuwe Geberit AquaClean douchewc online of stuur ons binnen 90 dagen na de installatiedatum uw garantiekaart toe.

Naar de gratis garantieverlenging