GEBERIT AQUACLEANDOUCHEWC’S TESTEN

Geberit wilde meer weten over de betekenis van de natuurlijke wc-hygiëne met water. Daarom hebben wij in 2018 een enquête over dit thema in 15 Europese landen gehouden, onder andere in Nederland, Zwitserland, Duitsland, Italië, Polen, Zweden en Rusland. Aan ca. 14.000 personen ouder dan 30 jaar vroegen wij of zij van mening zijn dat een wc met geïntegreerde douchefunctie een positieve bijdrage aan de lichaamsverzorging levert.

In de e-mail hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt: hoeveel procent van de ondervraagden vindt dat een douchewc de lichaamsverzorging verbetert? Meer dan 66% van de ondervraagden! En meer dan 40% beschouwde een douchewc als een milieuvriendelijke oplossing. De feiten wijzen er dus op dat ook bij ons steeds meer mensen enthousiast zijn over de reiniging met water, die in de Aziatische cultuur al lang vanzelfsprekend is. Dankzij de douchewc doet het frisse en schone gevoel nu ook in onze badkamers zijn intrede.

Dit zeggen enthousiaste gebruikers van de douchewc

U gelooft ons niet als wij u vertellen hoe fantastisch een reiniging met water na de grote (en kleine) boodschap is? Laat u dan overtuigen door enthousiaste gebruikers.

“Het gevoel van absolute frisheid wil ik niet meer missen.”

“Al na één week vakantie zonder mijn douchewc kijk ik er naar uit om terug te keren naar mijn eigen vier muren en het gevoel van frisheid na het gebruik van de AquaClean.”

“Dankzij de AquaClean voel ik mij na elk toiletbezoek fris en schoon.”

Beleef het gevoel van frisheid op reis

Het zelf ervaren is beter dan er over lezen. Bij een bezoek aan een hotel met Geberit AquaClean douchewc’s kunt u zelf ontdekken hoeveel waarheid er in deze wijsheid zit. Neem tijdens uw volgende city trip of wellnessweekend rustig de tijd om zelf te genieten van de reiniging met water.

Met onze hotellocator vindt u heel eenvoudig gerenommeerde hotels in interessante steden en op mooie vakantieplekjes. Daar kunt u het unieke gevoel van frisheid zelf testen en ervan genieten. Ga in het buitenland of dicht bij huis op een weldadige en verfrissende reis.

Testevents voor iedereen

Kom langs en test en ervaar de Geberit AquaClean douchewc zelf. Wie het gevoel van absolute frisheid eenmaal heeft ervaren, wil de reiniging met water nooit meer missen.

U vindt ons op diverse beurzen en events. Wij kijken uit naar uw bezoek.