Serviceaanvraag

Geberit AquaClean serviceformulier alleen voor particulieren

Ondanks alle zorg en know-how die wij in al onze producten steken, gaat er ook bij onze producten wel eens iets mis. Dit kan een fabricagefout, installatiefout of fout door oneigenlijk gebruik zijn. Indien de installateur het probleem niet verholpen krijgt, doen wij er alles aan om het probleem zo goed en snel mogelijk met en voor u te verhelpen.

Indien het probleem niet binnen de garantie valt, zijn wij genoodzaakt servicekosten (per 30 minuten (minimale arbeidseenheid) à € 36,30 incl. BTW) en voorrijkosten (à € 72,60 incl. BTW) in rekening te brengen. Facturen sturen wij altijd naar de service-aanmelder (tenzij dit anders is aangegeven). Productfouten vallen onder de Geberit garantiebepalingen.

Bent u installateur of professional en wilt u vanuit serviceoogpunt een Geberit AquaClean servicemelding maken voor een storingslocatie? Vul dan hier het serviceformulier in en wij nemen deze voor u in behandeling. Voor overige producten verwijzen wij u vriendelijk naar uw groothandel / verkopende partij.

Uw gegevens

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Tel.

Gegevens van uw model

Overig model

U kunt bij uw serviceaanvraag foto's toevoegen (max. bestandsgrootte: 5 MB).

Opmerking

Uw gegevens worden verzameld voor servicedoeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.

Hierbij stem ik ermee in dat Geberit mij op de hoogte houdt van nieuwe producten, speciale acties en handige tips met betrekking tot badkamerproducten via de door mij verstrekte contactgegevens:

Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken per e-mail aan badkamer.nl@geberit.com. Uw persoonsgegevens worden verzameld, opgeslagen en gebruikt met het oog op direct marketing en doorgestuurd naar bedrijven binnen de Geberit Groep en naar externe dienstverleners (bijv. Postdienst en IT-dienstverlener). Ons privacybeleid is van toepassing.

Voor uw servicevragen Het Geberit serviceteam is ook bij u in de buurt

Heeft u een probleem met uw Geberit AquaClean douchewc? Kijk dan eerst bij veel gestelde vragen. Misschien kunt u het probleem zelf direct en eenvoudig oplossen. Mocht er een storing optreden, zijn onze servicemonteurs snel ter plaatse.

Onze klantenservice staat u ook graag persoonlijk te woord:

Telefoon: 030 - 605 77 80
Openingstijden: ma-vr 08.00 - 17.00 uur
E-mail: aftersales.nl@geberit.com

Weet u niet precies welk model u heeft? Hier vindt u het overzicht met alle modellen:
Modeloverzicht (pdf)  (350 KB)