Garantieregistratie

Verleng uw garantieperiode Registreer nu uw Geberit AquaClean douchewc

Gratis garantieverlenging Geberit AquaClean douchewc

Verleng nu de garantieperiode van uw Geberit AquaClean douchewc met één jaar. Hoe dat gaat? Heel eenvoudig. Vul het onderstaande formulier binnen 90 werkdagen na de installatie in. U ontvangt dan meteen een bevestiging. Meer hoeft u niet te doen om de garantieperiode van twee naar drie jaar te verlengen.

Uw voordelen: In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit bij materiaal- of productiefouten gratis reserveonderdelen, voor zover het product door een professioneel installatiebedrijf geïnstalleerd en in bedrijf gesteld is.

Heeft u nog vragen over de garantieregistratie?
Telefoon: 030 -605 77 70
Openingstijden: ma-vr 08.00 - 17.00 uur
E-mail: aquaclean.nl@geberit.com

Downloads (pdf)
Garantiebepalingen  (56 KB)
Serienummer van actuele modellen vinden  (421 KB)

Garantieregistratie doorgeven

Verleng de garantieperiode van uw Geberit AquaClean. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit bij materiaal- of productiefouten gratis reserveonderdelen, voor zover het product door een professioneel installatiebedrijf geïnstalleerd en in bedrijf gesteld is. Vul hiervoor het garantieformulier binnen 90 werkdagen in vanaf de datum van installatie.

Uw persoonlijke gegevens

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Bedrijf

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Tel.

Voor privégebruik?*

Productinformatie

Installatiedatum*
Serienummer*

Gegevens installateur

Installateur*

Voornaam

Achternaam

Straat*

Postcode*

Plaats*

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.

Uw aanbeveling is geld waard!

Geberit AquaClean Tuma

Deel uw Geberit AquaClean ervaring met uw familie, vrienden of kennissen en ontvang van ons een beloning! Voor elke succesvolle aanbeveling ontvangt u van ons een bonus, die kan op lopen tot wel €125,-.

Meer informatie