Garantieregistratie

Verleng uw garantieperiode Registreer nu uw Geberit AquaClean douchewc

Gratis garantieverlenging Geberit AquaClean douchewc

Verleng nu de garantieperiode van uw Geberit AquaClean douchewc met één jaar. Hoe dat gaat? Heel eenvoudig. Vul het onderstaande formulier binnen 90 werkdagen na de installatie in. U ontvangt dan meteen een bevestiging. Meer hoeft u niet te doen om de garantieperiode van twee naar drie jaar te verlengen.

Uw voordelen: In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit bij materiaal- of productiefouten gratis reserveonderdelen, voor zover het product door een professioneel installatiebedrijf geïnstalleerd en in bedrijf gesteld is.

Heeft u nog vragen over de garantieregistratie?
Telefoon: 030 -605 77 70
Openingstijden: ma-vr 08.00 - 17.00 uur
E-mail: aquaclean.nl@geberit.com

Downloads (pdf)
Garantiebepalingen  (56 KB)
Serienummer van actuele modellen vinden  (421 KB)

Garantieregistratie doorgeven

Verleng de garantieperiode van uw Geberit AquaClean. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit bij materiaal- of productiefouten gratis reserveonderdelen, voor zover het product door een professioneel installatiebedrijf geïnstalleerd en in bedrijf gesteld is. Vul hiervoor het garantieformulier binnen 90 werkdagen in vanaf de datum van installatie.

Uw persoonlijke gegevens

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijf

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Tel.

Voor privégebruik?*

Productinformatie

Installatiedatum*

Serienummer*

Gegevens installateur

Installateur*

Voornaam

Achternaam

Straat*

Postcode*

Plaats*

Hoe bent u op ons geattendeerd?*

Uw gegevens worden verzameld voor servicedoeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.

Hierbij stem ik ermee in dat Geberit mij op de hoogte houdt van nieuwe producten, speciale acties en handige tips met betrekking tot badkamerproducten via de door mij verstrekte contactgegevens:

Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken per e-mail aan badkamer.nl@geberit.com. Uw persoonsgegevens worden verzameld, opgeslagen en gebruikt met het oog op direct marketing en doorgestuurd naar bedrijven binnen de Geberit Groep en naar externe dienstverleners (bijv. Postdienst en IT-dienstverlener). Ons privacybeleid is van toepassing.

Uw aanbeveling is geld waard!

Geberit AquaClean Tuma

Deel uw Geberit AquaClean ervaring met uw familie, vrienden of kennissen en ontvang van ons een beloning! Voor elke succesvolle aanbeveling ontvangt u van ons een bonus, die kan op lopen tot wel €125,-.

Meer informatie