Geberit AquaClean WhirlSpray Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een douchewc. En wie eenmaal de luxe van reinigen met water heeft ervaren, wil niets anders meer. Dat is duidelijk. Wat misschien nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is. Want wie écht de aangenaamste ervaring wil, kiest voor een Geberit AquaClean douchewc. Alleen AquaClean's van Geberit beschikken namelijk over de unieke WhirlSpray douchetechnologie. En dat verschil, dat merkt u!

Optimale en vederzachte reiniging

De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Bekijk de douchewc's met WhirlSpray douchetechnologie

Bijna alle Geberit AquaClean douchewc modellen hebben de WhirlSpray douchetechnologie. Afhankelijk van het model zijn er naast de aangename douchestraal nog andere comfortfuncties beschikbaar. Zo is er onder meer de oscillerende douche, de pulserende massagefunctie, de zachte ladydouche, de automatische geurzuivering en de weldadige warmeluchtföhn. Ontdek welk model het best bij u past!

Meer informatie

Wij delen regelmatig interessante nieuwtjes en acties rondom Geberit AquaClean. Wij houden u hiervan graag op de hoogte! U kunt uw gegevens hier doorgeven.