Argumenten voor reiniging met water

Alleen met water wordt het echt schoon

Maakt u uw auto of de vaat schoon met papier? Uw antwoord is waarschijnlijk 'nee'. Zonder water wordt het namelijk nooit echt schoon. Fotograaf Jonathan Heyer laat zien hoe alledaagse situaties er uit zouden zien als we geen water zouden gebruiken om schoon te maken; niet erg fris.

Een fris gevoel alsof u net gedoucht hebt

Hillary zit op een douchewc Geberit AquaClean Mera

Niets reinigt beter en zachter dan water. Het is dus eigenlijk erg vreemd dat we bij het toiletbezoek alleen met toiletpapier genoegen nemen. In de Aziatische cultuur is het al lang vanzelfsprekend om na het toiletbezoek het onderlichaam met water te reinigen. En ook in Nederland zijn meer en meer mensen enthousiast over de zachte en natuurlijke reiniging met water in plaats van papier. Want water reinigt, verfrist én geeft ons een nieuw gevoel van welzijn. Wanneer u zich na het toiletbezoek reinigt met water, heeft u het gevoel dat u net een verfrissende douche heeft genomen.

Meer zelfvertrouwen

Lucy zit op een douchewc Geberit AquaClean Mera

Het streven naar meer welzijn en een gezond zelfbewustzijn maken deel uit van een moderne levensstijl. Om het welzijn te verhogen, spelen verschillende factoren een belangrijke rol, bijvoorbeeld gezonde voeding, lichamelijke fitness of lichaamsverzorging. De derde factor kan met een douchewc positief worden beïnvloed. Een Geberit AquaClean geeft ons de hele dag lang een fris en schoon gevoel. Wie goed in zijn vel zit, straalt dankzij dat gevoel dagelijks meer zelfvertrouwen uit; overtuig uzelf!

Lichaamsverzorging

John zit op een douchewc Geberit AquaClean Mera

De douchewc’s van Geberit AquaClean reinigen u zacht met warm water, en zijn veel hygiënischer dan papier. Als persoonlijke hygiëne belangrijk voor u is en u waarden hecht om u na elk toiletbezoek echt schoon te voelen, kunt u zich door de zachte en natuurlijke reiniging van de AquaClean douchewc’s laten overtuigen. Deze zijn trouwens speciaal ontwikkeld zodat u zich altijd en overal hygiënisch en schoon voelt.